Dual operacions bàsiques de restaurant i bar i de cuina
L’objectiu d’aquesta formació és millorar l’ocupabilitat de les persones participants mitjançant la formació dual: la impartició d’un certificat de professionalitat i un contracte de formació i aprenentatge.
Què oferim:
- 2 Certificats de professionalitat COMPLETS*:
- Operacionsbàsiques de cuina
- Operacions bàsiques de restaurant i bar
- Contracte de formació i aprenentatge durant 1 any, treballant a la secció de cuina de Tac Osona.
- Suport i acompanyament durant tot el projecte.
Inici: febrer 2025
Fi: febrer 2026
Horari de la formació: matins de dilluns a divendres de 8 a 15h.
Horari de treball: es demana flexibilitat per treballar matins o tardes de dilluns a divendres.
Modalitat: presencial
Requisits participants:
- Imprescindible persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn del desenvolupament i en situació d’atur.
- Caldrà realitzar una entrevista prèvia amb el servei de demandes de l’entitat per valorar si el perfil de la persona s’adequa a la formació en qüestió.
(*) Programa del curs:
CP Operacions bàsiques de cuina
- MF0255_1 Aprovisionament, preelaboració i conservació culinàries
- UF0053 Aplicació de normes i condicions higienicosanitaries en restauració.
- UF0054 Aprovisionament de matèries primeres en cuina
- UF0055 Preelaboració i conservació culinàries
- MF0256 Elaboració culinària bàsica
- UF0053 Aplicació de normes i condicions higienicosanitaries en restauració.
- UF0056 Realitzar elaboracions bàsiques i elementals de cuina
- UF0057 Elaboració de plats combinats i aperitius
CP Operacions bàsiques de restaurant i bar
- MF0257_1 Servei bàsic de restaurant i bar
- UF0053 Aplicació de normes i condicions higienicosanitaries en restauració
- UF0058 Ús de la dotació bàsica del restaurant i assistència en el preservei
- UF0059 Servei bàsic d’aliments i begudes i tasques de postservei al restaurant
- MF0258_1 Aprovisionament, begudes i menjars ràpids
- UF0053 Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració.
- UF0060 Aprovisionament i emmagatzematge d’aliments i begudes al bar
- UF0061 Preparació i servei de begudes i menjars ràpids al bar.
Inscripcions a: eina@santtomas.cat o al 93 886 05 75
Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports.