Dual operacions bàsiques de restaurant i bar i de cuina

L’objectiu d’aquesta formació és millorar l’ocupabilitat de les persones participants mitjançant la formació dual: la impartició d’un certificat de professionalitat i un contracte de formació i aprenentatge.

Què oferim:

  • 2 Certificats de professionalitat COMPLETS*:
    • Operacionsbàsiques de cuina
    • Operacions bàsiques de restaurant i bar
  • Contracte de formació i aprenentatge durant 1 any, treballant a la secció de cuina de Tac Osona.
  • Suport i acompanyament durant tot el projecte.

Inici: febrer 2025

Fi: febrer 2026

Horari de la formació: matins de dilluns a divendres de 8 a 15h.

Horari de treball: es demana flexibilitat per treballar matins o tardes de dilluns a divendres.

Modalitat: presencial

Requisits participants:

  • Imprescindible persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn del desenvolupament i en situació d’atur.
  • Caldrà realitzar una entrevista prèvia amb el servei de demandes de l’entitat per valorar si el perfil de la persona s’adequa a la formació en qüestió.

(*) Programa del curs:

CP Operacions bàsiques de cuina

  • MF0255_1 Aprovisionament, preelaboració i conservació culinàries
    • UF0053 Aplicació de normes i condicions higienicosanitaries en restauració.
    • UF0054 Aprovisionament de matèries primeres en cuina
    • UF0055 Preelaboració i conservació culinàries
  • MF0256 Elaboració culinària bàsica
    • UF0053 Aplicació de normes i condicions higienicosanitaries en restauració.
    • UF0056 Realitzar elaboracions bàsiques i elementals de cuina
    • UF0057 Elaboració de plats combinats i aperitius

CP Operacions bàsiques de restaurant i bar

  • MF0257_1 Servei bàsic de restaurant i bar
    • UF0053 Aplicació de normes i condicions higienicosanitaries en restauració
    • UF0058 Ús de la dotació bàsica del restaurant i assistència en el preservei
    • UF0059 Servei bàsic d’aliments i begudes i tasques de postservei al restaurant
  • MF0258_1 Aprovisionament, begudes i menjars ràpids
    • UF0053 Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració.
    • UF0060 Aprovisionament i emmagatzematge d’aliments i begudes al bar
    • UF0061 Preparació i servei de begudes i menjars ràpids al bar.

Inscripcions a:  eina@santtomas.cat o al 93 886 05 75

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports.