Gent molt capaį


Destaquem

Memōria d'activitats 2015.

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2015. Aquí us deixem l'enllaç per tal de què us la pugueu descarregar. També teniu disponible la memòria en castellà i anglès

Grācies per participar a La Somnāmbula!

El passat divendres 8 de juliol l’Associació Sant Tomàs va organitzar la 3a edició de La Somnàmbula. Enguany la cursa/caminada va comptar amb 473 participants. Els quals tot i l'amenaça de pluja, a partir de les vuit del vespre es van anar acostant a la Plaça Major de Roda de Ter per gaudir primer de l'òpera en directe i tot seguit per recórrer els 7 km.

Gràcies a tots els que hi vareu participar i també a especialment a l'Ajuntament de Roda de Ter, als Saltamarges, l'Obra Social "la Caixa" i a la Rosa Mari Ramírez pel seu suport en l'organització de l'esdeveniment. També a les múltiples empreses que hi han col·laborat. Tot seguit trobareu l'enllaç amb les classificacions i les fotografies de la cursa!

 Classificacions de la Somnàmbula .

Fotografies de la Somnàmbula realitzades pel grup fotogràfic de Roda de Ter, concretament Josep Alonso.

Descarrega't la nova aplicaciķ de voluntariat de Sant Tomās!

Totes les activitats de voluntariat les trobareu a la nova APP. Aquesta és gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te!  Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostre col·laboració!

Ofertes laborals:

  • Logopeda CDIAP (suplència maternitat).

  • Infermer/a torn de nit.

  • Peó suplent Serveis Industrials.

  • Auxiliar tècnic/a educatiu/iva (caps de setmana i festius).

  • Conserge i vigilant de pàrquing (imprescindible certificat de discapacitat física).

  • Psicòleg/oga Espai Viu.

  • Logopeda Espai Viu.

  • Treballador/a social USAP.

Nova botiga online d'artesania social: www.maama.cat.

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la nova botiga online de productes d'artesania amb valor social a  www.maama.cat  i fes-nos una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

Notícies

Adriā Puntí realitzarā un concert solidari per celebrar els 50 anys de l'Associaciķ Sant Tomās!

Aviat començarem a celebrar els 50 anys de la constitució i posta en funcionament de la nostra entitat. Per això estem programant diversos actes i activitats que començaran aquest desembre i acabaran el desembre de l'any que ve. El 3 de desembre organitzem un concert solidàri  amb el suport de L'Atlàntida de Vic​. Comptarem amb l'actuació de l'Adrià Puntí​, un dels millors i més singulars músics del nostre país. 

Els alumnes del curs de Recepcionista-telefonista del Servei d’Eina visiten el Consorci Hospitalari de Vic

Els alumnes del curs de Recepcionista-telefonista del Servei d’Eina van visitar el Consorci Hospitalari de Vic (CHV) amb la finalitat de conèixer les funcions que desenvolupa el professional d’atenció directa als usuaris. Aquesta visita va ser molt profitosa pels alumnes perquè van aprendre moltes coses d’aquesta feina i la seva organització, així com també valorar les dificultats que comporta.

Les vacances d'estiu del Club Car!

Durant aquest mes d’agost, el Club CAR no ha parat ni un minut! 6 grups de vacances han visitat llocs com Galícia, Roses, Santa Susanna, Blanes, etc. S'ho han passat d’allò més bé realitzant tot tipus d'activitats com ara anar a la platja i a la piscina, a fer el got, excursions per la zona, jugar al mini golf, etc. En definitiva, gaudint fins l’últim moment de les vacances, sobretot gràcies als monitors i voluntaris que els han acompanyat!

El grup de Companys de Suport visita Rādio Manlleu!

El passat dimarts dia 26 de juliol, el grup de nois i noies que formen part de la formació de Companys de Suport, van tenir la oportunitat de visitar les instal·lacions de Ràdio Manlleu. Va ser una experiència molt enriquidora i des d’aquí volem agrair a l’equip de Ràdio Manlleu per l’interès mostrat en el projecte.

El grup de Companys de Suport rep la visita dels autogestors de l'entitat!

El passat dissabte 16 de juliol, el grup de Companys de Suport va rebre la visita dels nois i noies del grup d'autogestors de l’entitat. La visita va tenir com a objectiu la realització d’una xerrada sobre els drets de les persones amb discapacitat. Tot seguit es va dur a terme un espai de debat on els nois i noies van poder parlar obertament sobre aquest tema.